Multimedija

MULTIMEDIJALNE PREZENTACIJE

– Intteraktivna prezentacija atraktivnog dizajna, sadrži osnovne informacije o firmi, proizvodima ili uslugama. Sadržaj je predstavljen tekstualno i foto materijalnom uz audio podlogu.
– Dinamična, Intteraktivna prezentacija modernog dizajna. Sadrži pokretne grafičke elemente, menije za izbor i dinamične prelaze između celina. Sadržaj je predstavljen tekstualno odnosno foto i audio – video materijalnom.
– Pažljivo dizajnirana, dinamična i interaktivna prezentacija. Korišćeni materijal je obradjivan u cilju isticanja detalja dok su primenjeni efekti odraz propagande poruke. Prezentacija obiluje foto i audio – vizuelnim materijalom a po potrebi implementiraju se i 3d animacija i vizuelizacija.

3D animacija

– Izrada animacije do 15 sekundi cena
– Izrada animacije preko 15 sekundi
– Izrada 3D modela
– Postavljanje scene i izrada jedne slike

Digitalno oglašavanje i e-trgovina

Svoj proizvod možete predstaviti kupcu jednim 3D modelom na svojim veb lokacijama za digitalno oglašavanje i e-trgovinu. Do sada su na vaš proizvod gledali fotografije proizvoda snimljene iz različitih uglova. Umesto da prikažete 5-8 različitih Fotografije sa prednje, sa zadnje, sa bočne strane, uvećane, to možete da uradite sa samo jednim 3D modelom. Ispod možete videti njegov primer i razliku.

Kakvu bi prednost ovo moglo imati za vas?

  • Korisnički servis
  • Praveći razliku i pionirski u digitalnoj prezentaciji
  • Kao studio, stvarajući vizuelnu digitalizaciju i virtuelnu stvarnost
  • Za razliku od ostalih digitalnih prezentacija od 360 stepeni, 3D Model
  • Da biste pružili kupcu priliku da pregleda proizvod koji nudite pomoću Scan-a iz uglova i pravaca koje kupac želi da vidi klikom na jedno dugme miša.
  • Budući da se proizvod može pregledati po želji, a vi ste prvi koji to radite na veb lokacijama za digitalnu e-trgovinu, to će  privući pažnju, drugačiju budućnost i pružiti vam prednost prilikom lakše prodaje proizvoda.

3D Video

Stvorene video zapise možemo preneti prema vašim željama u datoteke pogodne za PC, Facebook, Instagram, Tvitter, Gif, Youtube 4K. Video snimcima možemo dodati muziku i efekte prema vašim željama.
Ovde možemo utvrditi šta želite ili obrnuto, pružiti vam naše preporuke. 3D model koji skeniramo možemo da koristimo da bismo kreirali video za vaše oglase. Možemo spojiti vaš proizvod u video od 360 stepeni sa imenom vaše kompanije.
Jednostavno je, nije tako komplikovano kako zamišljate, šaljete nam svoj proizvod ili model, a mi ga skeniramo, tako da proizvod postaje digitalni.
Možemo vam pružiti sledeće formate: Možete da kreirate svoje video zapise (video snimke od 360 stepeni) ili oglase sa ovim formatima:
STL, OBJ, KAT, GLB
Ako razmišljate o tome kako da napravite video, takođe vam možemo pružiti ovu uslugu. Molimo Vas da nas Kontaktirate.

Kontaktirajte nas

Petrović Worldwide

Sinđelićeva 23, Požarevac
Matični broj: 21378330
Broj tekućeg računa: 265-3300310022364-42
Licenca OTP 160/2021 Kategorija A
Polisa br. 2702066

Osoba za prijem reklamacija:
Biljana Radovanović
tel: 069/62 40 84

Lokacija
Kontaktirajte nas

Kontakt telefoni:
012/531-900
069/62-40-84
e-mail:
petrovicworldwide012@gmail.com

Pronadjite nas na društvenim mrežama