ALBANIJA – JONSKO MORE – KSAMIL/SARANDA

ALBANIJA – JONSKO MORE – KSAMIL/SARANDA

15.09.-26.09.2022 / 9 NOĆENJA -10 DANA AUTOBUSOM

Saranda je grad koji se nalazi na samom jugu Albanije, sa oko 30.000 stanovnika, veoma urban u letnjim mesecima i jedno je od vodećih mesta za letovanje širom albanske obale, ne samo za turiste iz našeg regiona, već i iz čitavog sveta. Grad ima moderno uređeno šetalište pored mora, brojne restorane, kafiće, barove, klubove, kao i bezbroj manjih ili većih plaža u samom gradu.

Ksamil se nalazi nedaleko od Sarande, oko 15 kilometara južno ka granici sa Grčkom. Ovo malo mesto u kome živi svega par hiljada stanovnika smešteno je uz grčku granicu ali i na samo par kilometara vazdušnom linijom od ostrva Krf. U pitanju je gradić izgrađen u stilu koji prilično podseća na manja grčka mesta, bez većih zgrada i solitera, u nekim delovima i bez potpuno uređene putne infrastrukture. Ipak, ono što Ksamil izdvaja jesu predivne plaže, najčešće peščane, sa tirkiznom bojom mora.

 

1. Dan – BEOGRAD/POŽAREVAC – SARANDA/KSAMIL – Polazak iz Beograda u 19.00h kod hale sportova Novi Beograd. Iz Požarevca polazak u 20.30h. Noćna vožnja sa kraćim odmorima.
2. Dan – SARANDA/KSAMIL – Dolazak u prepodnevnim časovima u Sarandu/Ksamil. Smeštaj u hotel oko 14h. Slobodno vreme. Noćenje.
3. Dan – SARANDA/KSAMIL – Doručak. Slobodan dan za šetnju, kupanje i odmor. Noćenje.
4. Dan – SARANDA/KSAMIL – KRF – Doručak. Fakultativni odlazak na Krf. Panoramski razgled grada, obilazak Srpke kuće, muzeja, odlazak na Vido. Povratak u grad. Slobodno vreme za šetnju i šoping. Povratak u SARANDU/KSAMIL u večernjim časovima. Noćenje.
5. Dan – SARANDA/KSAMIL – Doručak. Fakultativni izlet u Nacionalni park Butrint, arheološko nalazište, ruševine amfiteatra, rimskog kupatila, lkapela iz V veka kao i gradska kapija. Povratak u Sarandu/Ksamil. Noćenje.
6.-9. Dan – Doručak. Slobodno vreme za odmor i šetnju. Noćenje.
10. Dan – SARANDA/KSAMIL – POŽAREVAC/BEOGRAD – Doručak. Slobodan dan za šetnju odmor, kupanje. Posle doručka polazak za Tiranu. Obilazak grada. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u večernjim časovima.
11. Dan – Dolazak u jutarnjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

usluga hotel cena
NOĆENJE+DORUČAK VILA QENDRA/ĆENDRA*** KSAMIL 270 eur
POLUPANSION Hotel SUNRISE**** SARANDA 350 eur

 

Cena aranžmana obuhvata:
– prevoz autobusom turističke klase (tv,dvd,klima) na navedenoj relaciji
9 noći / 10 dana u izabranom hotelu po izabranoj usluzi. Doručak – švedski sto
– usluge stručnog vodiča tokom celog puta
– troškove organizacije putovanja.
– klima.

Cena aranžmana ne obuhvata:
– fakultativne izlete /minimum 25 putnika, ulaznice
– ostale neimenovane individualne troškove, medjunarodno putno osiguranje
– doplata za boravišnu taxu – 1eur po osobi po danu

Cena fakultativnih izleta / minimum za realizaciju 20 putnika
– IZLET ZA KRF – 80 eur / trajekt, brod za Vido, razgled grada
– IZLET BUTRINT – 30 EUR / ulaznice, lokalni vodič, prevoz autobusom

Način plaćanja:
– Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po SREDNJEM kursu NBS. 30% odmah ostatak najkasnije 7 dana pre početka usluga ili na rate deponovanim čekovima / zaključno sa 01.11.2022.godine.

Popusti:
* Deca do 6 godina u zajedničkom ležaju sa dve odrasle osobe – GRATIS
* 1 dete od 6-10 godina u pratnji dve odrasle osobe plaća 50% – zajednički ležaj, 70% – plaćaju ako imaju svoj ležaj
* Za sopstveni prevoz 30 eur se cena umanjuje.

 

VILA “QENDRA” /ĆENDRA/ *** – KSAMIL -14km od Sarande, je objekat koji se nalazi u Ksamilu 2km od centra i 350m od plaže. Svaka soba ima terasu, TV, klima /ne doplaćuje se/, twc-kupatilo. Hotel ne poseduje svoju privatnu plažu i naplaćuju se suncobran i ležaljke. Hotel ima svoj bazen gde gosti mogu koristiti. Doručak švedski sto.

HOTEL “SUNRISE” **** – SARANDA je hotel smešten na 100m od plaže, i na oko 3km od centra Sarande. Svaka soba sadrži klima-uređaj – koja se ne doplaćuje, terasa/balkon, TV, kupatilo. Doručak i večera se služi po principu švedskog stola. Hotel poseduje recepciju, besplatan wi fi internet u javnim delovima hotela i sobama, restoran, bar. Hotel nema svoju privatnu plažu i nema svoje lezaljke i suncobrane na plaži, koji se naplaćuju.

 

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 50 PUTNIKA. U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA  PETROVIĆ WORLDWIDE,
Organizator putovanja   PETROVIĆ WORLDWIDE, Licenca br. OTP 160/2021 Kategorija A

Petrović Worldwide

Sinđelićeva 23, Požarevac
Matični broj: 21378330
Broj tekućeg računa: 265-3300310022364-42
Licenca OTP 160/2021 Kategorija A
Polisa br. 2702066

Osoba za prijem reklamacija:
Biljana Radovanović
tel: 069/62 40 84

Lokacija
Kontaktirajte nas

Kontakt telefoni:
012/531-900
069/62-40-84
e-mail:
petrovicworldwide012@gmail.com

Pronadjite nas na društvenim mrežama