HIT PONUDA – LETO NA NAJLEPŠOJ PLAŽI TURSKE! ISTANBUL – FETIJE – ISTANBUL

HIT PONUDA – LETO NA NAJLEPŠOJ PLAŽI TURSKE !
ISTANBUL – FETIJE – ISTANBUL

14 DANA AUTOBUSOM – PROGRAM BR. 08/07.02.2022.

 

PROGRAM PUTOVANJA

 1. 1. dan: BEOGRAD-POŽAREVAC-ISTANBUL

Polazak u 15h ipred hale sportova na Novom Beogradu. Iz Požarevca polazak u 15.30h. Noćna voznja preko Bugarske.

 1. 2. dan: ISTANBUL

Dolazak u prepodnevnim časovima. Panoramski obilazak grada. Fakultativni odlazak do kapali čaršije, Sulejmanije džamije, prodavnica koze, zlata. Slobodno vreme. Noćenje.

 1. 3. dan: PRAG – TEREZIN – DREZDEN

Doručak. Vraćanje ključeva od soba, stvari kod recepcije se ostavljaju i nakon toga ceo slobodan dan ili fakultativni obilazak Aja Sofije, prvo dvorište Topkapi palate, Plave džamije. Slobodno vreme. Polazak u 21h za Fetije.

 1. 4.-11. dan: FETIJE

Dolazak u Fetije u jutarnjim časovima Slobodno vreme. U 15h Smeštaj u hotel. Noćenje. Predvidjeni su fakultativni izleti, naknadno će biti objavljeni.

 1. 11. dan

Doručak. Vraćanje ključeva od soba. Slobodan dan za šetnju kupanje. U večernjim časovima polazakza Istanbul. Noćna vožnja.

 1. 12. dan: ISTANBUL

Dolazak u jutarnjim časovima. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

 1. 13. dan: ISTANBUL

Doručak. Fakultativni odlazak na krstarenje Bosforom. Nakon toga fakultativni obilazak Dolmabahče palate. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u popodnevnim časovima. Noćna vožnja.

 1. 14. dan: POŽAREVAC-BEOGRAD

Dolazak u jutarnjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA – 360 eur

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, video opremljenosti, klima)
 • Smeštaj u Istanbulu na bazi 2 noćenja – /1 noć u odlasku i 1 noć u povratku/ u hotelu KECIK 3* ili sličan u 1/2 ili 1/3 sobama sa doručkom – švedski sto.
 • Smeštaj u Fetije u hotelu Bezay 3* ili sličan na bazi 7 noćenja sa doručkom – švedski sto
 • Panoramski obilazak Istanbula prema programu putovanja.
 • Usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana.
 • Troškove organizacije putovanja.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Fakultativne izlete i ulaznice
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje 1420 din din po osobi do 70 god.
 • Individualni troškovi
 • Boravišna taxa – komunalna taxa, doplata za večere -70 eur

 

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Obilazak Aja Sofije, Plave Dzamije i Top Kapi palate/ prvo dvorište – 25eur, (min 20 osoba), nisu uračunate ullaznice za ostala dva dvorišta Topkapi palate.
 • Krstarenje Bosforom – 20 eur
 • Pešačka tura – obilazak centra grada, Sulejmani dzamije, prodavnice kože, zlata, Kapali čarsšije – 10eu
 • Dolmabahče palata – 25 eur
 • IZLETI U FETIJE – NAKNADNO CENE

 

USLOVI PLAĆANJA:
* Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate. 30% PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK DO 7 DANA PRE POCETKA USLUGA ILI ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – ILI ČEKOVIMA GRADJANA SA ISPLATOM DO 01.12.2022.

POPUSTI:
* Dete do 6 -12 godina u sobi sa dve punoplatene osobe ostvaruje popust od 20%, ima svoje mesto u autobusu. Deca do 6 godina – koriste zajednički lezaj i plaćaju – 80 eur./ u pratnji dve odrasle osobe.

DOPLATE:
* Doplata za 1/1 sobu je na upit.

 

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:

Hotel “KECIK” 3*** se nalazi u centru starog dela grada Istanbula – LALELI. U hotelima je dostupan WI-FI, Sobe su 1/2i1/3. Svaka soba poseduje klimu I zasebno kupatilo, TV. U svom sastavu poseduje restoran nacionalne kuhinje I kafe bar. * U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 12:00 časova, po lokalnom vremenu.
HOTEL BEZAY 3* se nalazi 4km od centra grada Fetije, a od prelepe plaže Čališ 150m, Sadrzaj: glavni restoran, bar pored bazena, bazen, dečiji bazen, spa, besplatan wi-fi u svim prostorijama. Sobe su 1/2i1/2+1 , kupatilo sa tuš wc, fen, tv, klima.

 

NAPOMENA:

 • MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporučuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskraćen ulazak u zemlju EU.
 • ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA – ROK VAŽENJA PASOŠA MINIMUM JOS 6 MESECI PO ZAVRŠETKU PUTOVANJA.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
 • Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
 • Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja PETROVIĆ WORLDWIDE-a nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
 • Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.
 • Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
 • Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

 

******WI-FI (Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema

 

PETROVIĆ WORLDWIDE zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 50 PUTNIKA.U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA  PETROVIC WORLDWIDE  
Organizator putovanja   PETROVIC WORLDWIDE , Licenca OTP 160/2021 Kategorija A

Petrović Worldwide

Sinđelićeva 23, Požarevac
Matični broj: 21378330
Broj tekućeg računa: 265-3300310022364-42
Licenca OTP 160/2021 Kategorija A
Polisa br. 2702066

Osoba za prijem reklamacija:
Biljana Radovanović
tel: 069/62 40 84

Lokacija
Kontaktirajte nas

Kontakt telefoni:
012/531-900
069/62-40-84
e-mail:
petrovicworldwide012@gmail.com

Pronadjite nas na društvenim mrežama