Moskva

                      OSTROLEKA-SMOLENSK-MOSKVA-KIJEV                         
POLJSKA-BELORUSIJA-RUSIJA –UKRAJINA

(05.05.- 12.05. 2020.-  8 dana –5 noći autobusom) program br. 42/05.12.2019

 

1.dan BEOGRAD –OSTROLEKA  – /1250 km/ Polazak autobusa u 15.00 h iz Beograda, ispred hale sportova na Novom Beogradu.  Noćna  voznja kroz Srbiju, Madjarsku sa kraćim odmorima.


2.dan
 OSTROLEKA   Dolazak u Ostroleku  oko podnevnih  časova. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel.  Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti –Nocenje.

3.dan OSTROLEKA  – SMOLENSK  /790 km/  Rani doručak. Dnevna vožnja za Smolensk. Dolazak u kasnim vecernjim časovima .. Smeštaj u hotel.Noćenje. 

4.dan. SMOLENSK -MOSKVA /400km/ –  Doručak , Dnevna vožnja za Moskvu . Dolazak u  ranim popodnevnim  časovima.  Smeštaj u hotel. Polazak u centar grada na  turu  sa upoznavanjem znamenitosti iz užeg centra grada .Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

5.dan. MOSKVA /80 km/ Rani doručak./ili lanch paket– u zavisnosti od satnice Vojne parade/  Polazak NA VOJNU PARADU POVODOM 09.MAJA Dana pobede nad fašizmom. U Drugom svetskom ratu  Nakon završene parade Fakultativni obilazak Kremlja, najstarijeg i istorijskog dela centra Moskve. Kremlj je utvrđeni deo starih ruskih gradova. Krajem 15. veka italijanski majstori opasali su moskovski Kremlj zidinama dugačkim 2 km. Kompleks služi kao zvanična rezidencija Predsednika Rusije. Obilazak teritorije, Uspenske, Blagoveštenske i Arhanagelske crkve, zvonik Ivan Veliki iz 1600 .godine, zatim Oružana palata (muzej koji se nalazi pod zaštitom UNESKO-a), riznica carske Rusje . Slobodno vreme. Povratak u hotel…Noćenje.

6 dan – MOSKVA-KIJEV /860km/ Rani doručak.Dnevna vožnja za Kijev .Dolazak u Kijev u kasnim večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje. ..

7 dan – KIJEV –BEOGRAD /1350 km/ Doručak.Odlazak u centar grada, Panoramski obilazak Kijeva, Trg I Besarbski, Majdan Nezlezhnosti/Trg Nezavisnosti/, mesto gde je počela  Ukrajinska revolucija 2014 godine, zgrada Ukrajinskog parlamenta, Palata Marijinski… Slobodno vreme.  U večernjim časovima polazak za Beograd.

8. Dan. –BEOGRAD

Dolazak u Beograd u večernjim casovima  u zavisnosti od cekanja na granicnim prelazima.

CENA ARANŽMANA 295 EURA
doplata za 1/1 sobu   110 EURA /jednokrevetna soba na upit

 

Cena aranžmana obuhvata:

– prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima),na navedenoj relaciji. smeštaj u hotelima  –širi centar grada na bazi noćenja sa doručkom /kontinentalni

1 noćenja sa doručkom u OSTROLEKU, ,

1 noćenja sa doručkom,  u SMOLENSKU

– 2 noćenja sa doručkom, u MOSKVI

,1 noćenja sa doručkom, u KIJEVU,

– usluge  stručnog vodiča tokom puta – troškove organizacije putovanja.

-usluge lokalnog vodica u Moskvi  –razgled grada

Cene aranžmana ne obuhvata:– fakultativne izlete (minimum 25 osoba);

– ulaznice-

– fakultativne izlete –

–  medjunarodno putno osiguranje

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA :      

– Kremlj /teritorija I 2 Saborne crkve  ,Oružana palata / – 55 eur

-doplata za 1/1 sobu –110 eur-samo na upit

Način plaćanja:

–  u dinarskoj  protivvrednosti po srednjem kursu NBS   na dan uplate,30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 7  dana pred put (mogućnost plaćanja na rate do polaska).ili na rate   deponovanim cekovima. DO 15.06.2020. GODINE

*MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporučuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravajuposedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskraćen ulazak u zemlje evropske unije.

*ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA VAŽNOSTI MINIMUM JOŠ 6 MESECI PO ZAVRŠETKU PUTOVANJA.
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

*Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

*Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.

*Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

*Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Petrovic worldwide -a nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.

*Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).

* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno.Prema tome potrebno je jasno sagledavanjesituacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svomsadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedištepodešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje međuputnicima i osećaj kolektivizma.

*Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

*Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanj vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
-Pomoćni ležaj je manji od standardnog-ležaj na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje. Smeštaj treće osobe u sobi utiče na udobnost boravka (veličina sobe je standardna dvokrevetna sa dodatnim pomoćnim ležajem)
-Kontinentalni doručak je lagani jutarnji obrok, koji se služi u ograničenim količinama, i sastoji se od jedne vrste peciva džema ili marmelade, maslaca ili margarina, čaja, filter kafe.
..Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 14 časova (retko je moguć raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 09 časova ujutro.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 55PUTNIKA.U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA PETROVIĆ WORLDWIDE

Organizator putovanja  PETROVIĆ WORLDWIDE , Licenca br. OTP 286/2020 Kategorija A20

Petrović Worldwide

Sinđelićeva 23, Požarevac

Matični broj: 21378330

Broj tekućeg računa: 330-0000053000798-95

Osoba za prijem reklamacija: Biljana Radovanovic 065/953-19-01

Kontakt telefoni:

  1. 012/531-900
  2. 065/9531-900

e-mail:

petrovicworldwide012@gmail.com

Lokacija