Paralija – Solun – Meteori – Vaskrs/1.Maj u Grčkoj

Paralijia – Solun – obilazak Meteora

20.04.-25.04.2022. / 28.04.-03.05.2022. / 3 noćenja – autobusom

 

1.dan – Polazak iz Beograda, kod hale sportova na Novom Beogradu u 21:00 časova. Polazak iz Požarevca u 22.30h sa parkinga kod Dis-a. Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora i granicnih formalnosti.
2.dan – Dolazak u Paraliju u prepodnevnim casovima. Slobodno vreme do smestaja u apartmane. Smestaj oko 14h. Slobodno vreme za odmor. Noćenje.
3.dan – U prepodnevnim časovima Fakultativni odlazak do grada Soluna, Obilazak Soluna: Bela Kula, Via Egnatia, Crkva Svetog Dimitrija, Srpsko vojničko groblje na Zejtinliku. Slobodno vreme za šoping. U popodnevnim casovima povratak u Paraliju. Slobodno vreme. Noćenje.
4.dan – U ranim jutarnjim časovima polazak na izlet do Manastira Meteora. Poseta radionici vizantijskih ikona u podnožju Meteora – (veliki izbor originalnih suvenira i rukom rađenih ikona). Obilazak manastira Veliki Meteori. Povratak preko Kalambake. Pauza za fakultativni ručak. Povratak u večernjim časovima.  Noćenje.
5.dan – Do 09h napuštanje apartmana. Slobodno vreme ili fakultativni polazak za mesto Litohoro, odlazak do Zevsove kade. Povratak u podnevnim casovima. Slobodno vreme za soping. Polazak za Srbiju u 17.00h. Vožnja preko graničnog prelaza Evzoni sa kraćim zadržavanjem u Free Shopu-u. Nastavak vožnje preko Makedonije.
6.dan – Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. (Kraj usluga)

Tip smeštaja Usluga Cena aranžmana
Studiji /app Noćenje 89 eur

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS  na dan uplate.
Doplata za 1/1 30 eur /jednokrevetna soba na upit

Cena aranžmana obuhvata:
– prevoz autobusom turisticke klase (tv,dvd,klima) solo ili dubble decker, od 16 do 87 mesta, na navedenoj relaciji
– smeštaj u Paraliji u studiima i apartmanimana bazi 3 noćenja / 1/2,1/3,1/4
– usluge stručnog vodiča
– troškove organizacije putovanja.

Cena aranžmana ne obuhvata:
– fakultativne izlete (minimum 25 osoba)
– međunarodno zdravstveno osiguranje
– ostale individualne troškove, boravišna taxa I osiguranje 2 eur za ceo period boravka
Doplate – klima – 5 eur po studiu, večera i doručak doplata za sve dane ko želi / 30 eur

Način plaćanja:
– u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pred put (mogućnost plaćanja na rate do polaska).

Cena fakultativnih izleta: (neophodan minimum 25 putnika )
– Solun sa posetom Srpskom vojnickom groblju – 20 eur
– Izlet do Manastira Meteori – uračunata ulaznica za 1 manastir – 30 eur
– Litohoro / Zevsova kada – 10 eur

NAPOMENA:
* MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporučuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskraćen ulazak u zemlju EU.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA.Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja PETROVIC WORLDWIDE -a nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno.Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svomsadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje međuputnicima i osećaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode računa o svojim putnimispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer niprevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
Smeštaj u apartmane je prvog dana boravka posle 14 časova (retko je moguć raniji ulazak) a izlazak iz apartmana je u 09 časova ujutro.
Studiji i apartmani se nalaze u mestima Paralija i svaki ima opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, tv, klimu /naknadno se plaća 5 eur po danu.

OPIS SMEŠTAJA
LOKACIJA: Studia-apartmani nalaze se na 150m-250m od plaže u centralnom delu Paralije
Objekti/kuce raspolažu sa 1/2, 1/3, 1/4, studiima. Sve smeštajne jedinice su opremljene kupatilom, terasom, čajnom kuhinjom (sa osnovnim posuđem, frižiderom i rešo sa dve ringle), TV-om i A/C (klima uz doplatu-na licu mesta 5€ dnevno).

******WI-FI (Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema
* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
PETROVIC WORLDWIDE zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije.
Napomena: ne čeka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 55 PUTNIKA. U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA  PETROVIĆ WORLDWIDE,
Organizator putovanja  PETROVIĆ WORLDWIDE, Licenca br. OTP 160/2021 Kategorija A

Petrović Worldwide

Sinđelićeva 23, Požarevac
Matični broj: 21378330
Broj tekućeg računa: 265-3300310022364-42
Licenca OTP 160/2021 Kategorija A
Polisa br. 2702066

Osoba za prijem reklamacija:
Biljana Radovanović
tel: 069/62 40 84

Lokacija
Kontaktirajte nas

Kontakt telefoni:
012/531-900
069/62-40-84
e-mail:
petrovicworldwide012@gmail.com

Pronadjite nas na društvenim mrežama