Uskrs u Beču

Uskrs u Beču

(2 noćenja sa doručkom – autobusom)
21.04.-25.04.2022.

Grad na lepom plavom Dunavu” kako ga često nazivaju je ekonomsko, političko i intelektualno središte Austrije. Evropski centar kulture, metropola jedinstvenog šarma i lepote i jedna od najpopularnijih urbanih destinacija sveta. Ako ste zaljubljenici istorije i romantičnih sanjarenja, poseban doživljaj čini će Vam šetnje srednjovjekovnim alejama, carskim trgovima, poseta Schoenbrunn palati ili kraljevskoj palati Hofburg. Mnoga atraktivna zdanja nalaze se duž Ring bulevara, koji kao prsten okružuje središte grada. Između ostalog tu se nalaze veličanstvena građevina Votivkirche i Sveučilište MAK (Muzej primenjenih umetnosti). Veliki je broj kulturnih manifestacija, koje se kontinuirano, tokom godine događaju u Beču i privlače veliki broj turista iz celog sveta. Krenite sa nama da upoznate Beč kakav do sada niste videli. Obidjite neke od najpoznatijih muzeja u noći muzeja.

 

PROGRAM PUTOVANJA

 1. 1. dan

Polazak iz Požarevca u 19.00h sa parkinga kod Dis-a, u Beogradu polazak u 20:30 h, na Novom Beogradu kod Hale sportova Novi Beograd. Vožnja preko Mađarske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

 1. 2. dan

Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel oko 14:00 časova. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativni odlazak u šoping centar JUG-„SCS“. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

 1. 3. dan

Doručak. Slobodno vreme. Fakultativni odlazak do Šenbrun palate. Fakultativni odlazak do Dunav tornja Slobodno vreme. Noćenje.

 1. 4. dan

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak do centra grada. Slobodno vreme. Fakultativni odlazak do banje Baden. Šetnja i slobodno vreme u banji. Povratak u Beč. Polazak za Srbiju u 18 h. Noćna vožnja kroz Madjarsku i Srbiju sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

 1. 5. dan

Dolazak u Beograd/Požarevac u jutarnjim časovima (u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima).

HOTEL CENA ARANŽMANA PO OSOBI
HOFFINGER 3* 119 eur
WIENNA SOUTH CAMPANILE 3* 139 eur

doplata za 1/1 sobu na upit

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom turisticke klase (tv,dvd,klima) solo ili dubble decker, od 16 do 87 mesta, na navedenoj relaciji
 • smeštaj u Beču u IZABRANOM hotelu na bazi 2 N/D ( doručak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama
 • panoramsko razgledanje Beča
 • usluga stručnog vodiča
 • troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • fakultativne izlete (minimum 25 osoba)
 • međunarodno zdravstveno osiguranje
 • ostale individualne troškove.

 

NAČIN PLAĆANJA:

U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate, 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pred put (mogućnost plaćanja na rate do polaska) ili 30% odmah ostatak na 6 mesečnih rata deponovanim čekovima gradjana.

 

Cena fakultativnih izleta: (neophodan minimum 25 putnika )

 • palata Šenbrun /sa uračunatim ulaznicama za imperijal tura/ – 30 eur
 • Dunav toranj – transfer sa ulaznicom – 20 eur
 • šoping centar Jug-SCS – 10 eur

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

Doručak je švedski sto. Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 15 časova (retko je moguć raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 09 časova ujutro.

Hotel – HOFFINGER 3* – Hotel se nalazi u stambenoj četvrti Lizing 400m od metro stanice linije U6. U okviru objekta gostima su na raspolaganju sunčana terasa i besplatan javni parking. Besplatan bežični internet može se koristiti u foajeu i na recepciji. Tihe sobe u hotelu imaju TV sa kablovskim kanalima i kupatilo. Raznovrsni centri – restorani, kafei i parkovi nalaze se na 10 minuta hoda od hotela. Doručak – švedski sto.

Hotel – WIENA SOUTH CAMPANILE 3* – Hotel se nalazi u gradu na 4km od palate Šenbrun. Hotel ima svoj restoran, sobe su 1/2,1/2+1, sve sobe imaju TV, kupatilo, fen za kosu, wifi. Doručak – švedski sto.

 

NAPOMENA:

 • MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporučuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog ne posedovanja polise bude uskraćen ulazak u zemlje evropske unije.
 • ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
 • Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
 • Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja PETROVIĆ WORLDWIDE-a nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
 • Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.
 • Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
 • Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

 

* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovog hotela iste ili više kategorije.
Napomena: ne čeka se na granici obrada papira za tax-free.

 

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 55 PUTNIKA.U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA  PETROVIC WORLDWIDE  
Organizator putovanja   PETROVIC WORLDWIDE , Licenca OTP 160/2021 Kategorija A

Petrović Worldwide

Sinđelićeva 23, Požarevac
Matični broj: 21378330
Broj tekućeg računa: 265-3300310022364-42
Licenca OTP 160/2021 Kategorija A
Polisa br. 2702066

Osoba za prijem reklamacija:
Biljana Radovanović
tel: 069/62 40 84

Lokacija
Kontaktirajte nas

Kontakt telefoni:
012/531-900
069/62-40-84
e-mail:
petrovicworldwide012@gmail.com

Pronadjite nas na društvenim mrežama