Prvomajski praznici u Paralijii

(3 noćenja – autobusom)

29.04. -05.05.2020.  PROGRAM BR. 3/09.01.2020.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan . Polazak iz Beograda, sa parkinga kod hale sportova na Novom Beogradu. u 18:00 časova. Polazak iz Požarevca u 19.15h. sa parkinga kod Dis-a.  Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora i granicnih formalnosti.

2.dan . Dolazak u Paraliju  u prepodnevnim casovima/ Smeštaj u apartmane – vile. Slobodno vreme za odmor. Noćenje.                                                                                                                                                                

3. dan – U jutarnjim časovima   fakultativni polazak na izlet do Manastira Meteora. Poseta radionici vizantijskih ikona u podnožju Meteora – (veliki izbor originalnih suvenira i rukom rađenih ikona). Obilazak manastira Veliki Meteori . Povratak preko Kalambake. Pauza za fakultativni  ručak. . Povratak u večernjim časovima.  Noćenje                                                                                

4.dan .  – U prepodnevnim časovima  Fakultativni odlazak do grada Soluna , Obilazak Soluna: Bela Kula, Via Egnatia, Crkva Svetog Dimitrija, Srpsko vojničko groblje na Zejtinliku Slobodno vreme za šoping. U popodnevnim casovima povratak  u Paraliju, Noćenje                                                                                

5.dan Napuštanje apartmana . Slobodno vreme ili fakultativni polazak za mesto Litohoro,  odlazak do Zevsove kade. Povratak u podnevnim casovima .Slobodno vreme za soping. Polazak za Srbiju u večernjim časovima.  Vožnja preko graničnog prelaza Evzoni sa kraćim zadržavanjem u Free Shopu-u. Nastavak vožnje preko Makedonije.

6.dan .Dolazak u Srbiju u jutarnjim satima.(Kraj usluga)

Tip smeštaja /cena

Usluga Bez kupona Sa kuponom
Studiji /app Noćenje 75 eur

65 eur

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po SREDNJEM KURSU  NBS  na dan uplate.

doplata za 1/1 60% od cene aranzmana /jednokrevetna soba na upit

 

Cena aranžmana obuhvata:

– prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker,od 16 do 87 mesta,na navedenoj relaciji  /

mesta se određuju prema prijavi;

– smeštaj  u Paraliji   u studiima i apartmanimana bazi 3 noćenja

– usluge stručnog vodiča

– troškove organizacije putovanja.

 

Cene aranžmana ne obuhvata:

– fakultativne izlete (minimum 25 osoba);

– međunarodno zdravstveno osiguranje

– ostale  individualne troškove.

Način plaćanja:

–  u dinarskoj  protivvrednosti po SREDNJEM KURSU NBS  na dan uplate,30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10  dana pred put (mogućnost plaćanja na rate do polaska)., * na rate cekovima gradjana do 01.07.2020. ili administrativnom zabranom do 01.07.2020.

 

Cena fakultativnih izleta: (neophodan minimum 25 putnika )

  • Solun sa poseton Srpskom vojnickom groblju –  15 eur
  • Izlet do Manastira Meteori – nije uračunata ulaznica za jedan manastir 25 eur
  • Litohoro /Zevsova kada- 10 eur
  • Ulaznica za jedan manastir Veliki Meteori- 3 eur

 

NAPOMENA:

*MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporučuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskraćen ulazak u zemlju EU.

*ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA.Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

*Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.

*Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.

*Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

*Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Petrovic worldwide-a nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.

*Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).

* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno.Prema tome potrebno je jasno sagledavanjesituacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svomsadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedištepodešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje međuputnicima i osećaj kolektivizma.

*Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

*Mole se putnici da vode računa o svojim putnimispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanjevrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer niprevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnikmože zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenihosiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti seorganizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:

Smeštaj u apartmane je prvog dana boravka posle 14 časova (retko je moguć raniji ulazak) a izlazak iz apartmana  je u  09 časova ujutro.

Studiji i apartmani se nalaze u mestu  Paralija  i svaki ima opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, tv, klimu /naknadno se plaća 5 eur po danu /

OPIS SMESTAJA

LOKACIJA:Studije I apartmani se nalaze  na 150m -250m od plaže u centralnom delu Paralije

Objekti/kuce  raspolažu sa 1/2, 1/3, 1/4, i 1/5 studijima I duplex apartmanima . Sve smeštajne jedinice su opremljene kupatilom, terasom, čajnom kuhinjom     (sa osnovnim posuđem, frižiderom i rešo sa dve ringle), TV-om i A/C (klima uz doplatu-na licu mesta 5€ dnevno).  WI-FI (Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema),

******WI-FI (Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema

*Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

PETROVIC WORLDWIDE  zadržava pravo zamene ovIH STUDIJA /APARTMANA sličnim iste ili više kategorije.

 

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 70 PUTNIKA.U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA PETROVIĆ WORLDWIDE

Organizator putovanja   PETROVIĆ WORLDWIDE, Licenca br. OTP 286/2020 Kategorija A20

Petrović Worldwide

Sinđelićeva 23, Požarevac

Matični broj: 21378330

Broj tekućeg računa: 330-0000053000798-95

Osoba za prijem reklamacija: Biljana Radovanovic 065/953-19-01

Kontakt telefoni:

  1. 012/531-900
  2. 065/9531-900

e-mail:

petrovicworldwide012@gmail.com

Lokacija