TREBINJE – 16.09.-19.09.2022.

TREBINJE

16.09.-19.09.2022. – 1 noćenje – autobusom

 1. 1. dan: BEOGRAD – SMEDEREVO – POŽAREVAC – TREBINJE

Polazak iz Beograda u 23.00h ispred sportskog centra Šumice. Kraći odmori tokom puta.

 1. 2. dan: TREBINJE – TREBINJE – DUBROVNIK – TREBINJE

Dolazak u Trebinje u prepodnevnim časovima. Obilazak grada uz laganu šetnju preko Arslanagića mosta iz 16. veka sagrađenom od kamena. Prelazimo preko reke Trebišnjice jedne od najvećih ponornica u Evropi. Laganom šetnjom prolazimo kroz uske ulice starog grada gde ćemo pogledati Sat kulu, gradske zidine sa trgovima. Prolazimo kroz gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Dolazimo na “Trg Pesnika” gde se možemo fotografisati sa drvećem starim preko 115 godina tj. platanima, koji predstavljaju simbol grada i osvežiti se na jednoj od kamenih fontana. Na trgu smo u prilici videti poklone pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Obilazak Andjelkine kapije /mesto gde je snimana serija Ranjeni orao/. Fakultativni izlet do Dubrovnika. Obilazak grada, Stradun, gradski trg, Pojana Luža, Orlandov stub… Slobodno vreme. U večernjim časovima povratak u Trebinje. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

 1. 3. dan: TREBINJE – MOSTAR – SARAJEVO

Doručak. Celodnevni fakultativni polazak za manastir Tvrdoš – Obilazak manastirskog kompleksa koji je nekada bio sedište Humsko-Hercegovačke, odnosno Trebinjske mitropolije, Manastir je poznat i po činjenici da je u njemu Sveti Vasilije Ostroški primio monaški postrig i sveštenički čini službovao kao paroh. Dugu tradiciju manastir ima u proizvodnji jako kvalitetnih vina, zahvaljujući obnovljenim vinogradima i savremenoj vinariji. Nastavak fakultativnog izleta do Mostara – Obilazak grada (stari most, kriva ćuprija, kujundžiluk-stara čaršija, tursko kupatilo). Slobodno vreme. Fakultativni obilazak vodopada Kravice. Polazak za Srbiju u večernjim časovima. Noćna voznja sa kraćim odmorima.

 1. 4. dan: POŽAREVAC – SMEDEREVO – BEOGRAD

Dolazak u ranim jutarnjim časovima

 

CENA ARANŽMANA – 79 eur

 

Cena aranžmana obuhvata:

 • prevoz autobusom turističke klase (tv,dvd,klima) na navedenoj relaciji
 • 1 noćenje sa doručkom – švedski sto u hotel LEOTAR 4*
 • usluge stručnog vodiča tokom celog puta i lokalnog vodiča
 • troškove organizacije putovanja.

 

Cene aranžmana ne obuhvata:

 • ostale neimenovane individualne troškove
 • izlet manastir Tvrdoš i Mostar – 20 eur
 • vodopad Kravice-  ulaznica 10 eur
 • Dubrovnik izlet – 20 eur
 • putno osiguranje 350 din

 

HOTEL “LEOTAR“ 4**** nalazi se u centru Trebinja. Nudi klimatizovani smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom, TV, twc, sobe su 1/2 I 1/2+pomoćni ležaj.

 

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 50 PUTNIKA.U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA  PETROVIC WORLDWIDE  
Organizator putovanja  PETROVIC WORLDWIDE , Licenca OTP 160/2021 Kategorija A

Petrović Worldwide

Sinđelićeva 23, Požarevac
Matični broj: 21378330
Broj tekućeg računa: 265-3300310022364-42
Licenca OTP 160/2021 Kategorija A
Polisa br. 2702066

Osoba za prijem reklamacija:
Biljana Radovanović
tel: 069/62 40 84

Lokacija
Kontaktirajte nas

Kontakt telefoni:
012/531-900
069/62-40-84
e-mail:
petrovicworldwide012@gmail.com

Pronadjite nas na društvenim mrežama